Demisie din Consiliul Local Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 839 Vizualizări

Demisie din Consiliul Local Luduș

Paula Stîna a fost aleasă pe listele PNL pentru Consiliul local la alegerile locale din 2012 și timp de două mandate a activat în Legislativul local.

În ziua de 28 iulie 2020, Paula Stîna a informat Consiliul Local Luduș că „în conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2001 republicată privind administrația publică locală, vă rog să luați act de demisia mea din funcția de consilier local, începând cu data de 29 iulie 2020”. În Referatul privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei  Stîna Paula Lucia Mihaela, primarul Cristian Moldovan și secretarul general Eugenia Giurgea au propus Consiliului Local să constate „încetarea de drept a mandatului de consilier local, precum și vacantarea locului de consilier local”.

În scrisoarea prin care și-a anunțat demisia, Paula Stîna a adăugat: „Mulțumesc colegilor din Consiliul Local și Primăria Luduș, domnului primar Cristian Moldovan pentru onoarea a de fi fost colegă în ultimii opt ani și pentru buna colaborare și nu în ultimul rând mulțumesc ludușenilor care m-au acreditat și m-au votat pentru a-i reprezenta timp de două mandate. Vă asigur pe toți de întreaga mea considerație și indiferent unde mă vor purta pașii, voi sprijini în continuare toate proiectele benefice pentru comunitate”.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE