Home / Invatamant / Luduș: Facilități pentru elevi la transportul local

Luduș: Facilități pentru elevi la transportul local

După reorganizarea activității de transport local de călători în orașul Luduș, Legislativul local a aprobat, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 12/2020 un Regulament de acordare a facilităților la transportul public local desfășurat pe raza orașului Luduș. Prin intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului nr. 435/2020, privind aprobarea procedurii de decontare a cheltuielilor de transport al elevilor, precum și pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind acordarea facilităților de transport intern pentru elevi și studenți, aprobate prin Hotărârea Guvernului 42/2017 este „necesară adoptarea unei hotărâri pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 12/2020, privind mecanismul de decontare a cheltuielilor pentru transport local rutier desfășurat pe raza orașului Luduș” consemnează primarul Cristian Moldovan în Referatul de aprobare la Proiectul de hotărâre supus aprobării Consiliului local care a aprobat o completare la articolul 17 din Regulamentul de acordare a facilităților la transportul public local: „Pentru categoriile de beneficiari prevăzute la articolul 3 lit. „e”, „h” și „i” se va emite factura fiscală în cuantum de 50% din sume de plată pentru fiecare unitate de învățământ și 50% pentru Unitatea Administrativ Teritorială, respectiv orașul Luduș”.

După aprobare, Hotărârea Consiliului Local a fost comunicată Liceului Tehnologic nr. 1, Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” și Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

În contextul în care la 1 iulie 2021 se încheie perioada de aplicare a reducerii …