Ofertă diversificată de cursuri la Universitatea Cultural Ştiințifică Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 578 Vizualizări

Ofertă diversificată de cursuri la Universitatea Cultural Ştiințifică

Universitatea Cultural Ştiințifică (UCS), în calitate de centru de educate şi formare profesională, a organizat şi in perioada stării de alertă a pandemiei de coronavirus, cursuri de calificare și recalificare profesionalä, în conformitate cu prevederile legii.

Pe toată durata desfășurării cursurilor, s-au respectat precizările şi reglementările în vigoare, apărute la nivel national și local, conferite prin Ordinul nr. 1228/2020 din 3 iulie 2020 privind măsurile de prevenire a räspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2 care trebuie implementate de către cei care organizează cursuri de perfecționare, formare, instruire şi workshop-uri pentru adulți, emis de Ministerul Sänătății şi publicat în Monitorul Oficial nr. 587 din 3 iulie 2020.

S-au finalizat cursuri, printre care: curs CNC, curs sudor, curs comerciant-vânzător märfuri alimentare, unele cursuri sunt aflate in desfășurare – curs expert achiziții și un curs teoretic de operator introducere, validare şi prelucrare date — are începere în luna august.

Universitatea Cultural Ştiințifică se aliniazä conform tehnologiei, iar în acest sens, organizăm şi cursuri ONLINE, atât de necesare în prezent, dar mai ales în viitor.

Unul dintre aceste cursuri este Cursul de aplicații videoconferință, care vine în sprijinul învățătorilor din ciclul primar, profesorilor de la școlile gimnaziale, dar și părinților, curs menit să familiarizeze aceste grupuri interesate cu mediul online şi să găsească sprijin în folosirea aaplicațiilor cele mai des utilizate (Skype, Zoom etc.) în cele mai bune condiții.

Un alt curs online este cel de Pilot UAV (Drone), un curs de inițiere şi perfecționare într-un domeniu nou, atractiv şi de viitor.

Atașăm oferta educaționalä a UCS, pentru anul 2020-2021, ce cuprinde atât cursuri ce se vor desfășura online, cât şi cursuri ce se desfășoară la sediul nostru, situat pe Strada luliu Maniu, Nr. 4, a căror desfășurare se face cu respectarea prevederilor Ordinului nr. 1228/3 iulie 2020 şi a legislației în vigoare.

Vă așteptăm cu drag!

www.ucstgm.ro

Tel: 0265 251 118

e-mail: lacramioara.cerghizan@ucstgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE