Home / Cultură / FOTO: Târgumureșeanul Liviu Pancu, în rolul lui Jules Verne!

FOTO: Târgumureșeanul Liviu Pancu, în rolul lui Jules Verne!

Distribuie

Inițiatoarea și coordonatoarea proiectului ,,Flori la castel” a dorit să transmită pe pagina personală de Facebook un mesaj de mulțumire actorului mureșean Liviu Pancu, cel care a dat viață personajului principal, Jules Verne, și implicit proiectului Flori la Castelul din Carpați.

,,Liviu, îți mulțumim pentru toată dăruirea ta și pentru cum ai înțeles să aduci nota ta personală, în acest proiect de suflet! Aportul tău este unul extrem de valoros! Să trăim alături de tine acele zile de filmare a fost o nebunie frumoasă pe care sigur nu o vom uita! Ești special – ca actor dar și ca om! Și da, știu că și tu ai venit în acest proiect din dragoste pentru România iar pentru aceasta nu pot decât să spun atât: Jos pălăria, Liviu Pancu!”, a fost mesajul transmis de Cristina Moldovan.

Scopul proiectului este de a descoperi România neștiută prin povești frumoase, dezvoltate în filme artistice de scurt metraj. Este dedicat edificiilor mai puțin cunoscute din România, care au o poveste interesantă și de aceea necesită popularizare.

,,Flori la Castel este un proiect artistic dezvoltat în jurul designului floral omniprezent în toate episoadele, atât din dorința de a reda viața de altădată a acelor castele, prin natură, culoare și parfum cât și pentru a transmite mesajul că acele edificii nu sunt complet pierdute ci doar așteaptă să primească viață, atenție, emoție și șansa de a redeveni edificiile mărețe care au fost cândva. Are misiunea de a prezenta autorităților starea de degradare a edificiilor selectate dar și de a informa publicul larg că România încă are comori nedescoperite, comori arhitecturale care își așteaptă vizitatorii”, este misiunea acestui proiect, regăsită pe site-ul oficial www.florilacastel.ro.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Capodopera arhitecturală a Târgu Mureșului reabilitată și (re)inaugurată

Distribuie Monument-emblemă al Municipiului Târgu Mureș, Palatul Culturii, a fost reabilitat în proporții semnificative printr-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.