Reghin, se poate mai mult! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1748 Vizualizări

Reghin, se poate mai mult!

Încerc de o bună bucată de vreme să reamintesc un lucru știut de toată lumea: în Reghin se poate mai mult! Ani de zile am fost supuși unei propagande care încerca să ne convingă că la Reghin totul e frumos și bine, iar vinovați pentru nerealizări sunt întotdeauna alții. O vreme unii dintre noi au căzut în această capcană.

Candidez în septembrie 2020 pentru funcția de primar al Municipiului Reghin având convingerea că cei 8 ani pierduți de actualul tandem -primar-viceprimar- pot fi recuperați doar prin munca susținută a unei echipe de consilieri care au dat dovadă de seriozitate, maturitate și care au numeroase realizări în plan profesional.

Muncim pentru deblocarea proiectelor importante și revitalizarea Reghinului

L-am invitat săptămânile trecute pe Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor la Reghin, pentru a evalua personal starea proiectelor de mediu din orașul nostru. Împreună cu domnul ministru Costel Alexe am vizitat Pădurea Rotundă, loc unde au fost îngropați foarte mulți bani – cu rezultate 0!

Ne aflăm în situația păguboasă în care Reghinul trebuie să returneze 700.000 RON, bani primiți de la Administrația Fondului pentru Mediu în 2011, când au început lucrările de amenajare a unei zone de agrement în Pădurea Rotundă. Abandonarea lucrărilor în 2012 de către actuala administrație și vandalizarea terenului a dus la crearea unei pagube de 1.1 milioane RON.

Mi s-a spus să că sunt prea critic la adresa a ceea ce se întâmplă în primăria Reghin. Eu cred că sunt un cetățean onest care își dorește, la fel ca toți reghinenii, soluții la problemele orașului.

Sunt trist că timp de 8 ani, cu atâtea posibilități de finanțare aflate la dispoziția autorităților locale, Primăria Reghin nu a scris proiecte de mediu și nu a reușit să atragă nici măcar 1 RON.

Am convenit cu domnul ministru să căutăm și să implementăm cea mai bună soluție pentru bugetul orașului nostru, să deblocăm acest proiect important și altele similare pentru a revitaliza Reghinul.

Vom arăta tuturor că la Reghin se poate mai mult

Așa cum am declarat public, Reghinul este prioritatea echipei pe care o conduc. Împreuna cu colegii mei Doru Cătană și Mihai Farcaș, candidați pentru Consiliul Municipal Reghin, am făcut miercuri, 26 august, o vizită de lucru la Guvernul României.

Am discutat cu premierul Ludovic Orban despre problemele cu care se confruntă comunitatea noastră, dar și despre perspectivele de dezvoltare ale orașului.

Avem în persoana Prim-Ministrului un aliat puternic pentru proiectele pe care echipa PNL și le-a propus pentru Reghin.

După 28 septembrie, cu sprijinul dumneavoastră vom arăta tuturor nu doar că Reghinul merită mai mult, ci că la Reghin se poate mult mai mult!

(Advertorial preelectoral)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE