8 candidați pentru Primăria Sighișoara! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1847 Vizualizări

8 candidați pentru Primăria Sighișoara!

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 3 Sighișoara a transmis marți, 25 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma finalizării termenului de depunere a candidaturilor pentru alegerea autorităților administrației publice locale 2020, pentru Primăria Municipiului Sighișoara au fost depuse 8 propuneri pentru funcția de primar și 11 liste cu propuneri pentru consilieri locali.

Candidaturile admise pentru funcția de primar sunt reprezentate de: Mălăncrăvean Ovidiu Dumitru(PSD), Fiscu Constantin Mihai (PNL), Buzogany Erzsebet (UDMR), Coman Meluș Florian (PMP), Dăneșan Ioan Dorin (ALDE), Lăzărescu Horia Andrei (USR-PLUS), Sîrbu Ioan Iulian (UIPS) și Darii Radu (AUR).

În ceea ce privește consilierii locali, au fost admise un număr de 11 liste propuse de formațiunile politice, astfel: PSD, PNL, Pro România, UDMR, PMP, ALDE, Alianța USR-PLUS, UIPS, Partidul Verde, AUR și FDGR.

Nu au fost înregistrate candidaturi independente pentru funcția de primar și consilier local și nici contestații privind propunerile depuse și admise.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE