Home / Recomandări zi de zi / „Descoperă Dunărea” – concurs cu premii, pentru copii!

„Descoperă Dunărea” – concurs cu premii, pentru copii!

„Descoperă Dunărea” este un concurs cu premii, pentru copii, aflat la a opta ediție și coordonat de Administrația Națională Apele Române.

Competiția se adresează tuturor copiilor din România dornici de aventură în natură.
Ce trebuie să faceți pentru a lua parte la acest concurs? Acolo unde găsiți un curs de apă, un lac sau chiar pe malul mării, puteți crea un tablou sau un personaj preferat folosind crengi, bețe, pietre, frunze sau materiale reciclabile precum hârtie, sticlă sau plastic.
Fotografiați lucrarea și trimiteți poza pe adresa decoperadunarea@gmail.com menționând numele autorului, vârsta și localitatea de reședință. Imaginile vor fi postate pe pagina ”Descoperă Dunărea” și vor aștepta aprecierile vizitatorilor. Primele cincizeci de imagini aflate în top-ul aprecierilor vor fi răsplătite cu ghiozdane complet utilate.
Termenul limită este 11 septembrie, dar cu cât veți trimite mai repede lucrările, cu atât vă vor crește șansele de a strânge mai multe aprecieri.
Proiectul „Descoperă Dunărea” se desfășoară la nivel național și este coordonat de Administrația Națională Apele Române. Scopul proiectului este acela de a stimula copiii și adulții să petreacă cât mai mult timp, în natură, lângă un curs de apă, lac sau la malul mării, creând opere inedite.
“Descoperă Dunărea” este un proiect inspirat de evenimentul ”Danube Art Master” inițiat de către Comisia Internațională pentru Protecția Fluviului Dunărea. Evenimentul, aflat la a opta ediție, este organizat la nivelul celor zece țări dunărene: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina.

Concurs postat pe pagina de Facebook Apele Române Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO. Intenție: Salubrizarea străzilor din Târgu Mureș preluată de Primărie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat joi, 4 martie, în cadrul unei conferințe …