PROIECT. Echipamente de protecție anti COVID-19 în centrele rezidențiale publice din Mureș Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

PROIECT. Echipamente de protecție anti COVID-19 în centrele rezidențiale publice din Mureș

Consilierii județeni au aprobat joi, 27 apugust, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, lista de investiții propusă prin proiectul ”Dotarea centrelor rezidențiale publice din județul Mureș cu echipamente de protecție pentru creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”. Proiectul are un buget de 11,8 milioane de lei, cu TVA inclus, și va fi depus în vederea obținerii de finanțare prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 9 – Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul specific 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, una dintre acțiunile avute în vedere în cadrul apelului de proiecte este dotarea centrelor sociale rezidențiale pentru categorii vulnerabile (persoane vârstnice, persoane cu dizabilități, copii, etc.) din subordinea unităților administrativ-teritoriale locale și județene cu echipamente de protecție împotriva COVID-19.

”Prin proiect vor fi achiziționate și se vor deconta echipamentele și materiale de protecție împotriva COVID-19 achiziționate începând cu data de 1 februarie 2020. Pentru asigurarea managementului proiectului se va achiziționa multifuncționale și laptopuri. În vederea respectării obligațiilor beneficiarului în ceea ce privește regulile de informare și publicitate, se vor achiziționa panouri temporare, plăci permanente și etichete autocolante”, a precizat Péter Ferenc.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE