Home / Consiliul Judetean Mures / PROIECT. Echipamente de protecție anti COVID-19 în centrele rezidențiale publice din Mureș

PROIECT. Echipamente de protecție anti COVID-19 în centrele rezidențiale publice din Mureș

Distribuie

Consilierii județeni au aprobat joi, 27 apugust, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, lista de investiții propusă prin proiectul ”Dotarea centrelor rezidențiale publice din județul Mureș cu echipamente de protecție pentru creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”. Proiectul are un buget de 11,8 milioane de lei, cu TVA inclus, și va fi depus în vederea obținerii de finanțare prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 9 – Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul specific 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, una dintre acțiunile avute în vedere în cadrul apelului de proiecte este dotarea centrelor sociale rezidențiale pentru categorii vulnerabile (persoane vârstnice, persoane cu dizabilități, copii, etc.) din subordinea unităților administrativ-teritoriale locale și județene cu echipamente de protecție împotriva COVID-19.

”Prin proiect vor fi achiziționate și se vor deconta echipamentele și materiale de protecție împotriva COVID-19 achiziționate începând cu data de 1 februarie 2020. Pentru asigurarea managementului proiectului se va achiziționa multifuncționale și laptopuri. În vederea respectării obligațiilor beneficiarului în ceea ce privește regulile de informare și publicitate, se vor achiziționa panouri temporare, plăci permanente și etichete autocolante”, a precizat Péter Ferenc.

(Redacția)

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.