Home / Administratie / Ședința lunii august a Consiliului Local Luduș

Ședința lunii august a Consiliului Local Luduș

Pentru penultima oară în această legislatură, la sfârșitul lunii august, primarul orașului Luduș Cristian Moldovan a convocat ședința ordinară a legislativului local. Ședința s-a desfășurat și de această dată în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăștenu” în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului.

Mariana Tac, secretara Legislativului local a înscris la ordinea de zi un număr de 12 proiecte de hotărâre, toate având ca inițiator pe Cristian Moldovan. După aprobarea proceselor verbale de la ședința ordinară a Consiliului local Luduș din data de 28 iulie 2020 și de la ședința extraordinară din data de 10 august 2020 au fost prezentate proiectele de hotărâre pentru: Prelungirea unui contract de concesiune încheiat între autoritatea locală și SC Rometal Dianis SRL; Încetarea unui contract de închiriere; Stabilirea denumirii unei străzi nou create; Completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 12/2020 privind reglementarea acordării facilităților la transportul public local; Desemnarea reprezentanților în Consiliul de Administrație al Grădiniței „Căsuța Fermecată”, Liceului Tehnologic nr. 1, Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” și Școlii Gimnaziale nr. 1; Aprobarea raportului contabil la data de 30 iunie 2020 al Societății Administrativ Serv Luduș SRL; Rectificarea bugetului local.

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov angajează muncitori din Mureș!

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov anunță scoaterea la concurs a următoarelor posturi …