Home / Recomandări zi de zi / 23 de medalii pentru karateka sighișoreni

23 de medalii pentru karateka sighișoreni

Distribuie

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 25 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma Campionatului Național de Karate WUKF, care s-a desfășurat în perioada 20 – 23 august, sportivii sighișoreni ai clubului CSHara au obținut un număr de 23 de medalii.

,,Felicitări sportivilor sighișoreni pentru munca depusă, care a fost încununată cu un număr mare de medalii dar și cu plasarea CS Hara Sighișoara pe locul 5 în clasamentul cluburilor din țară participante la Campionatul Național! Felicitări reprezentanților CS Hara Sighișoara pentru implicarea lor în organizarea în condiții speciale a acestei competiții importante, prima de această amploare după declanșarea pandemiei. Au fost asumate unele riscuri dar cu respectarea măsurilor de prevenire am reușit organizarea acestui eveniment. Felicitări și  părinților pentru susținere și antrenorului Mihoc Costel care s-a dovedit de multe ori profesor și părinte pentru sportivii sighișoreni pe care i-a motivat pentru atingerea rezultatelor de performanță! Pentru dedicarea și rezultatele sale, antrenorul sighișorean a fost avansat în grad 4 DAN și a primit diploma de recunoaștere internațională în ramura sportivă karate Shokotan. Ne bucurăm că am putut fi parteneri în organizarea acestui eveniment și le transmitem succes sportivilor sighișoreni și în continuare!”, a fost mesajul transmis de primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Hara și de Primăria Municipiului Sighișoara și s-a desfășurat pe Stadionul Municipal Sighișoara, reunind 264 de sportivi de la 32 de cluburi participante la campionat.

Municipiul Sighișoara a fost reprezentat în cadrul competiției de 14 sportivi legitimați în cadrul CS Hara Sighișoara.

Andreea ȚIȚIU

Foto: Primăria Municipiului Sighișoara


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Acțiune de donare de sânge în protopopiatul Reghin

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, astăzi 26 martie 2024, în Protopopiatul Ortodox Reghin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.