Home / Administratie / Sighișoara reciclează!

Sighișoara reciclează!

Prin intermediul unui anunț publicat pe site-ul oficial www.sighisoara.org.ro, Primăria Municipiului Sighișoară anunță cetățenii cu privire la faptul că în perioada 4 – 5 septembrie se va desfășura o campanie de colectarea a deșeurilor electrice și electronice, care face parte din Campania de Mediu Mini Colectare deșeuri electrice și electronice – ,,Protejăm natura împreună!”

Pentru colectarea deșeurilor se pun la dispoziție mai multe opțiuni, după cum urmează: direct de la domiciliu, la mașina de colectare, casări de la firme și instituții, dar și colectarea centralizată la punctul de colectare situat lângă Gimnaziul de stat ,,Zaharia Boiu” din cartierul Târnava II.

Pentru a motiva populația să recicleze, fiecare deșeu predat poate aduce o recompensă, astfel: 1 tichet x 10 lei în cupoane valorice pentru deșeuri complete de tip aragaz, boiler, centrală termică; 2 tichete x 10 lei pentru deșeuri voluminoase de tip mașină de spălat haine și mașini de spălat vase și 3 tichete x 10 lei pentru deșeuri complete de tip combine, vitrine, lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare.

Tragerea la sorți a tichetelor va avea loc în data de 5 septembrie, la ora 17.00 în punctul central de colectare situat lângă gimnaziul ,,Zaharia Boiu”.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre ”Marisiensis”!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …