Gest de omenie la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1007 Vizualizări

Gest de omenie la Luduș

S-a relatat de multe ori în mass media despre activitatea pompierilor, acești eroi specialiști în salvarea bunurilor materiale și a vieților omenești, a sănătății și integrității fizice a celor aflați în pericol. Zilnic se desfășoară adevărate bătălii cu pericolul și neprevăzutul și s-ar putea crede că vederea atâtor nenorociri completate de sânge, suferințe și moarte le pietrifică sufletul acestor bărbați bravi, le atenuează sensibilitatea umană care trebuie să ne caracterizeze pe noi, oamenii, pe cei care suntem oameni.

O întâmplare petrecută zilele trecute, banală pentru unii, ne face să credem că oamenii rămân oameni în orice împrejurare și se comportă ca atare. Pe scurt, un scâncet sfâșietor care venea de pe acoperișul unei clădiri dezafectate din apropierea podului rutier care traversează râul Mureș a atras atenția a doi cetățeni, Marcel Horațiu Bidian și Petru Sălăgean. Configurația acoperișului și clădirea învecinată nu permitea salvarea pisicuței care cerea ajutor. Singura soluție a fost apelarea pompierilor de la SVSU Luduș.

Pompierii de serviciu Vasile Luca și Dorin Brudan au răspuns cu promptitudine apelului făcut și s-au prezentat acolo unde intervenția lor a salvat un suflet nevinovat. A fost un fapt banal, uman și rezolvarea lui cu promptitudine ne face să privim cu o încredere și mai mare activitatea acestor oameni deosebiți, POMPIERII.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE