”Pol de dreapta” pentru susținerea liberalului Cristian Chirteș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 456 Vizualizări

”Pol de dreapta” pentru susținerea liberalului Cristian Chirteș

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat vineri, 28 august, cu prilejul unei conferințe de presă, că liberali sunt ”sprijiniți” la Consiliul Județean Mureș de Alianța USR-PLUS, iar la nivelul județului Mureș s-a creat ”un pol de dreapta” alcătuit din PNL – USR – PLUS a cărui menire este susținerea reciprocă a proiectelor de dezvoltare.

”La Consiliul Județean suntem sprijiniți de USR-PLUS. Iată, am reușit la nivelul județului Mureș să creăm un pol de dreapta. În viitoarea guvernare locală și națională cu siguranță vom continua colaborarea cu partidele de dreapta și în special cu USR-PLUS”, a declarat președintele PNL Mureș.

”Încă nu am semnat un protocol scris cu colegii de la USR-PLUS, ce pot să vă spun e că începând de săptâmâna viitoare (săptămâna aceasta – n.r.) ne vom întâlni cu reprezentanții USR-PLUS și vom începe să studiem și să analizăm susținerea unor proiecte post-alegeri locale. Proiecte de la nivel județean pentru județul Mureș. Și dacă vom face un protocol și vom semna un acord de colaborare cu cei din USR-PLUS acesta se va baza în special pe susținerea reciprocă a unor proiecte de dezvoltare, a unor proiecte benefice atât pentru municipiul Târgu Mureș cât și pentru județul Mureș”, a completat senatorul Cristian Chirteș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE