Pascu Imobiliare. Apartamente și case la cheie. Calitate bazată pe experiență. Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3851 Vizualizări

Pascu Imobiliare. Apartamente și case la cheie. Calitate bazată pe experiență.

Pascu Imobiliare este unul dintre dezvoltatorii care au ridicat numeroase imobile în ultimii 15 ani în Târgu Mureș și împrejurimi. Bazându-se pe o experiență amplă, dezvoltatorul a început acum 7 luni un nou proiect ambițios. Un imobil cu 30 de apartamente oferă confort și liniște, la câteva minute de mers cu mașina de centrul Târgu Mureșului. Frații Cristian și Daniel Pascu ne-au oferit detalii despre proiectele lor.

”De-a lungul a 15 ani am realizat numeroase proiecte imobiliare, în general pe zona Sâncraiu de Mureș.

Am construit case trainice, care oferă confort și liniște celor ce au ales să locuiască la casă. Ne-am axat, în general, pe construirea de case pe un nivel, care oferă un confort sporit.

Recent, mai exact în toamna anului trecut, am demarat un proiect mai îndrăzneț. Pe strada Mureșului, în Sâncraiu de Mureș am început construirea unui bloc de locuințe, cu un total de 30 de apartamente. Dintre acestea, 6 (cu 30 mp utili) sunt cu o cameră și 24 cu două camere (56 mp utili). Apartamentele sunt predate finisate, la cheie, locatarul având nevoie doar de mobilier.

Prețurile sunt: 30.000 euro pentru cele cu o cameră și 48.000 euro pentru cele cu două camere. Imobilul dispune și de parcări amenajate, în curtea interioară, la prețul de 1200 Euro. Toate apartamentele sunt realizate cu mare atenție, de o echipă experimentată. În construcții este foarte important rolul celor care lucrează. Cu mari eforturi, am reușit să menținem o echipă de oameni stabilă și experimentată.

Accesibil și cu multe facilități

Important de remarcat este faptul că în apropierea imobilului se află stație de autobuz, grădiniță, școală și un super market Darina. Practic, locatarii au la dispoziție toate facilitățile de bază.

Blocul este amplasat la aproximativ 3 km față de zona centrală a orașului, adică la 5 minute de mers cu mașina.

Din totalul de 30 de apartamente, 18 sunt finalizate, iar câțiva locatari s-au mutat deja. Lucrările la corpul 2 de clădire vor începe peste aproximativ 1 lună și vor fi încheiate cel târziu în primăvara anului viitor.

Case, pentru iubitorii de mai mult spațiu

Pentru cei care doresc să aibă mai mult spațiu, avem în lucru case la cheie, în zone din Sâncraiu de Mureș. În Cartierul Răsăritului, construim case pe suprafețe între 100 și 125 mp utili, cu o suprafață totală de teren cuprinsă între 4 și 6,5 ari.

Casele au un design modern și sunt construite cu materiale de calitate. Opțional, clienții pot alege între  case pe un nivel sau case cu etaj. Prețurile pornesc de la 78.000 de euro.

Tot la capitolul case, ar fi de amintit și proiectele de pe străzile Pieței și Apelor. Acestea se află aproape de strada Mureșului, având în proximitate, ca și blocul, facilități precum școală, grădiniță sau magazine.

În complexul de pe strada Pieței avem disponibile momentan proiectele a 11 case la cheie, cu prețuri începând de la 80.000 de euro, iar în cel de pe strada Apelor, 5 case.

Proiect special cu panoramă deosebită în Remetea

Un proiect amplu al nostru va fi demarat anul acesta între Sâncraiu de Mureș și Remetea. Pe un platou cu acces din Remetea și cu drum asfaltat în apropiere, va fi construit un ansamblu rezidențial de 50 de case, cu loturi de teren între 4,5 și 13 ari. Lucrările de infrastructură vor fi demarate în acest an, iar construcția caselor anul viitor.

Pentru toate proiectele există un interes mare, deoarece ne recomandă calitatea imobilelor realizate și mulțumirea celor ce ne-au devenit clienți.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să apelați cu încredere numerele de telefon: 0742-435646, 0741-500318 sau la agenția parteneră True Imobiliare, care vă oferă în exclusivitate aceste case cu design inclus!

”Numeroasele proiecte finalizate în cei 15 ani de când activăm pe piața construcțiilor, cum ar fi peste 100 de case și apartamente de pe străzile: Zorilor, Toamnei, Verii, Nucului, Paltinului, ne permit să construim cu încredere și convingerea că imobilele realizate de noi sunt de calitate. Suntem atenți la detalii și ținem cont de dorințele și observațiile clienților, pentru a îmbunătăți în permanență locuințele pe care le realizăm”. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE