GAT CONSTRUCT SRL, experții tăi în instalații de apă și canalizare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 467 Vizualizări

GAT CONSTRUCT SRL, experții tăi în instalații de apă și canalizare

GAT CONSTRUCT SRL, o societate cu capital românesc, dinamică și cu o poziție bine stabilită, fondată în 2001, oferă lucrări și servicii de calitate superioară datorită “cărții sale de vizită”: calitate, preț, performanță.

SC GAT Construct SRL are expertiză în lucrări care constau în:

  • Reabilitări și extinderi rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră.
  • Sisteme de aducțiuni, transport și distribuție apă.
  • Sisteme complete de rețele de alimentări cu apă.
  • Sisteme complete centralizate de rețele de canalizări ape uzate menajere si pluviale.
  • Transportul si colectarea apelor pluviale

„Serviciile furnizate de către societatea noastră acoperă toată plaja de clienți: gospodării private, construcții rezidentiale&industriale, lucrări publice. Ne recomandă profesionalismul, integritatea morală, experiența, flexibilitatea și cunoștințele personalului, societatea oferind servicii de calitate, soluții concrete, realiste, ce permit clienților luarea celor mai bune decizii în afaceri”, a declarat Ovidiu Pop, directorul general al GAT Construct. În scopul asigurării unei game complexe de lucrări și servicii, societatea cooperează permanent cu diverse societăți din țară și străinătate pentru introducerea de noi tehnologii și modernizări. Compania dispune de utilaje și echipamente de ultimă generație, garantând astfel executarea lucrărilor într-un timp foarte scurt și la parametri tehnici calitativi ridicați. „Suntem angajați într-un proces de dezvoltare dinamică, focalizat pe construirea unui sistem care să producă, pe termen lung, soluții prompte, adaptate nevoilor clienților”, a mai explicat Ovidiu Pop.

Iată câteva nume și lucrări din portofoliul societății:

Companii de apă județene:

Compania de Apă Someș Cluj-Napoca/„Reabilitarea rețelelor de apă pe străzile Avram Iancu și Calea Moților din Municipiul Cluj-Napoca”; Apa Canal SIBIU SA/ ”Rețea apă și branșamente Săliște”, ”Rețea apă și branșamente Făgăraș”, ”Branșamente consumatori în localitatea Rășinari”; Compania de Apă Brașov/ ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare în Brașov, Săcele, Feldioara, Sânpetru și Harman”, ”Reabilitarea și Extinderea rețelelor de distribuție și a sistemului de canalizare inclusiv stații de pompare apă uzata în Rupea și Prejmer”.

Exemple de companii private din țară și străinătate:

CONDMAG SA, HIDROCONSTRUCTIA SA, FLOWTEX TECHNOLOGY S.A, OMS-ROMANIA SRL, OMS UNGARIA, KFT UNGARIA, ELECTROSERV SRL, TEHNIC TRUST SA, IZOREP SRL, CONSTRUCT MAPCOM SRL, PROBICONS SRL.

Primării ale comunelor:

Județele Mureș, Sibiu, Brașov, Harghita: Comuna Valea Largă, Comuna Livezeni, Comuna Lunca Bradului, Comuna Mădăraș, Comuna Band, Comuna Bunești, Comuna Cârța, Comuna Șelimbăr, Comuna Suseni, Comuna Frumoasa, ș.a.

„Pentru o mai bună cunoaștere și comunicare asteptăm cu interes și deschidere orice solicitare din partea dumneavoastră. În speranța unei colaborări benefice reciproc vă asigurăm de bunele noastre intenții. Puteți să ne contactați cu încredere pe canalele de comunicare oficiale ale companiei”, a mai spus directorul general.

CONTACT:

S.C. GAT CONSTRUCT S.R.L.

Sediu: Loc. Corunca, Str. Margaretelor, nr. 569

Adresa de corespondență:

Târgu-Mureș, Str. Revoluției, nr. 17

Tel./Fax: +(4) 0365-814.881; +(4) 0265-333.440

E-mail: gatconstruct@gmail.com

Proiecte: https://www.facebook.com/gatconstruct/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE