ORDEA – Instalații bine alese Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

ORDEA – Instalații bine alese

În prezent, Compania ORDEA este recunoscută în domeniul instalațiilor ca fiind un etalon pe piața județului Mureș și al Transilvaniei.

Realizările companiei ORDEA se datorează unei echipe de specialiști compusă din ingineri și tehnicieni dedicați instalațiilor, care asigură consultanță, proiectare, furnizare, service și instalare. Echipa ORDEA numară în momentul de față peste 30 de angajați.

Începând cu beneficiari casnici până la societăți comerciale, ORDEA Instalații mizează pe încredere, dăruire și profesionalism urmărind deviza „Instalații bine alese”.

Treptat și odată cu cerințele pieței, dar cu scopul clar urmărit de satisfacere a clienților, compania a dezvoltat o rețea de distribuție a materialelor de instalații pe întreg teritoriul României.

Calitatea materialelor de instalații este confirmată de către documentele de origine și certificatele de calitate emise de către producători.

Importm direct de la producători consacrați, din Europa, întreaga gamă de fitinguri și accesorii pe care le distribuim în toată țara.

Cu încredere, echipa ORDEA.

Satisfacția clienților este obiectivul nostru, știind cum să răspundem diferitelor nevoi și prin angajamentul personalului nostru, ne putem declara cu mândrie a fi în măsură de a finaliza cu succes cerințele dumneavoastră, ajutându-vă cu recomandări, informații și consultanță profesionistă în domeniul furnizării instalațiilor.

Adresa:

Str. Libertății, nr. 122A, Târgu Mureș, România,

Tel: +40 265 269 079, Email: office@ordea.ro

www.ordeainstalatii.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE