Home / Invatamant / UMFST Târgu Mureș: Anunț important despre începerea anului universitar 2020/2021!

UMFST Târgu Mureș: Anunț important despre începerea anului universitar 2020/2021!

În conformitate cu structura anului universitar 2020/2021, aprobată de Senatul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, activitățile didactice din Târgu Mureș vor începe în data de 14 septembrie 2020, a anunțat miercuri, 2 septembrie, Compartimentul Relații Publice UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, în perioada 14-27 septembrie 2020, toate activitățile didactice de predare se vor desfășura exclusiv în sistem online, similar modului de desfășurare din semestrul II al anului universitar 2019/2020. Începând cu data de 28 septembrie 2020, activitățile didactice se vor desfășura în sistem hibrid: cursurile exclusiv on line, activitățile practice parțial, prin participare fizică a studenților la aceste activități și parțial on line.
”Ca urmare a emiterii  Ordinului comun al Ministerului Educației și Cercetării și a Ministerului Sănătății nr. 5487/1494/2020, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Universitatea a elaborat un Plan de măsuri pentru desfășurarea activităților didactice care, după avizarea acestuia de către Direcția de Sănătate Publică Mureș și după aprobarea sa de către Senatul Universității, va fi adus la cunoștința întregii comunități academice. Având în vedere faptul că în perioada 14-27 septembrie 2020, toate activitățile didactice se vor desfășura exclusiv online, UMFST recomandă studenților participarea la aceste activități din locul lor de domiciliu. Pentru participarea la activitățile care vor începe în 28 septembrie 2020, se recomandă ca studenții care sunt cazați în cămine să sosească în Târgu Mureș în perioada 22-25 septembrie 2020. Pentru studenții cu solicitări speciale, cazarea înaintea acestui interval se va face pe bază de cerere individuală transmisă prin email la adresa: cazare.online@umfst.ro”, se menționează în comunicat.
(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

În contextul în care la 1 iulie 2021 se încheie perioada de aplicare a reducerii …