Mureșeni arestați pentru tâlhărie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2769 Vizualizări

Mureșeni arestați pentru tâlhărie

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis vineri, 4 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că la data de 3 septembrie, doi tineri din județul Mureș au fost reținuți de polițiștii mureșeni pentru 24 de ore, ulterior dispunându-se măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

,,Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș a reieşit faptul că la data de 31 august, un bărbat, din Târgu Mureș, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului, ar fi fost abordat de două persoane de sex masculin, care l-ar fi deposedat, prin acte de violenţă, de un lanț din aur și de un aparat auditiv. În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Ernei, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și predat persoanei vătămate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE