Instrument online de informare cu privire la deschiderea școlilor Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Instrument online de informare cu privire la deschiderea școlilor

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat marți, 1 septembrie, prin intermediul unei conferințe de presă, lansarea portalului educatiacontinua.edu.ro, acesta fiind un instrument online de informare, dedicat tuturor celor interesați de contextul educativ și sanitar în care se va desfășura activitatea în anul școlar/universitar 2020 – 2021, ca urmare a evoluției pandemiei de COVID-19.

„Așa cum am promis, în această perioadă am elaborat ghidurile metodologice, ghiduri pentru organizarea și desfășurarea activităților în cadrul unităților de învățământ. Aceste materiale au fost concepute pentru fiecare nivel de învățământ, prin raportare la particularitățile acestora. Astfel, Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziție ghiduri pentru: educație timpurie, învățământ preșcolar, învățământ primar, gimnazial și liceal, dar și pentru învățământ vocațional, profesional și tehnic și, nu în ultimul rând, pentru învățământul special. Toate aceste materiale-suport sunt publicate pe educatiacontinua.edu.ro”, a declarat Monica Anisie, ministrul educației și cercetării.

Portalul facilitaeaza accesul la informare pentru toate categoriile de public interesate de acest subiect și cuprinde toate documentele emise de către Ministerul Educației și Cercetării, dar și de Ministerul Sănătății, precum norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar și alte documente din același spectru tematic, grupate pe cicluri de învățământ și arii de interes.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE