Promisiune: centură ocolitoare pentru Târgu Mureș, în zona de câmpie! Politic
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 4372 Vizualizări

Promisiune: centură ocolitoare pentru Târgu Mureș, în zona de câmpie!

Președintele UDMR Mureș și al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat, în urmă cu câteva zile, cu ocazia unei conferințe de presă, că autoritățile județene intenționează demararea unui proiect, în parteneriat cu mai multe primării, pentru construirea unei centuri ocolitoare pentru municipiul Târgu Mureș.

Centura ocolitoare ar urma să fie realizată în zona de câmpie și va uni localitățile Ungheni și Ernei.

”Scopul nostru este să scoatem traficul de tranzit din Târgu Mureș, să facilităm traficul între reședința de județ și localitățile învecinate. Vom construi centura ocolitoare din partea Câmpiei care va lega Ungheni de localitatea Ernei”, a declarat Péter Ferenc.

”Vom realiza această investiție în colaborare cu primăriile din zonă, proiectul fiind coordonat de Consiliul Județean și realizat în cadrul Zonei Metropolitane. Cred că centura ocolitoare din Câmpie va fi un bun exemplu de cooperare între autoritățile locale și cele județene (…) Dorim ca împreună cu primăriile din Zona Metropolitană să facem un studiu de fezabilitate și în momentul în care avem studiul de fezabilitate bineînțeles că avem nevoie de sprijinul Guvernului și de sprijinul Uniunii Europene pentru că este vorba de un proiect foarte mare”, a subliniat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • S-o trezit din somnul de 4 ani dl. Ferencz cu o promisiune ca gura nu-l doare, Mureșul merita o centura demult nu o promisiune în 2020..o s-o aibă când o face plopul mere

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE