Centru de Inovare propus de Péter Ferenc Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Centru de Inovare propus de Péter Ferenc

Președintele UDMR Mureș și al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat, în urmă cu câteva zile, cu ocazia unei conferințe de presă, că autoritățile județene intenționează demararea unui proiect în vederea construirii unui Centru de Inovare.

”Profitând de locația avantajoasă a județului vom construi Centrul de Inovare Transilvania, un centru de evenimente inovator și multifuncțional unde se vor putea organiza evenimente pentru mii de oameni. În acest Centru vom putea organiza conferințe profesionale naționale și internaționale, precum și expoziții și târguri atât în spațiu închis, cât și în aer liber. Va fi cel mai mare centru de evenimente din Transilvania. De exemplu, Centrul de evenimente va fi legat de un Centru de date cu capacitate mare, unic în Transilvania, și de un Centru de cercetare care va sta la dispoziția experților și studenților din domeniul dezvoltării”, a declarat Péter Ferenc.

”Ca și locație, va fi lângă Aeroport, lângă ieșirea de pe Autostrada Transilvania, pe un teren la care deja ne-am uitat”, a completat președintele Consiliului Județean Mureș.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Péter Ferenc și-a manifestat încrederea că proiectul va beneficia de finanțare din surse europene.

”După cum știți, în programul european operațional între 2021 și 2027 sunt foarte mulți bani pentru inovare și pentru acest centru dorim să accesăm fonduri europene”, a precizat Péter Ferenc.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE