Home / Administratie / Sighișoara: Proiect de 4,1 milioane de euro declarat eligibil

Sighișoara: Proiect de 4,1 milioane de euro declarat eligibil

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis vineri, 4 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a informat instituția prin intermediul unei adrese, cu privire la rezultatul verificării conformității administrative și a eligibilității cererii de finanțare depusă de municipalitate pentru proiectul ,,Sala Mihai Eminescu Sighișoara – restaurare, consolidare, punere în valoare”, constituind componenta A și ,,Reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu”, reprezentând componenta B.

În urma acestei adrese, s-a stabilit eligibilitatea acestui proiect de finanțare europeană, cu o valoare totală de 20.144.127,27 lei, respectiv 4,1 milioane de euro.

Pentru componenta A – Restaurare, consolidare și punere în valoare a Sălii ,,Mihai Eminescu” sunt prevăzute lucrări de refacere fațade, tâmplărie, arhitectură interioară și exterioară, modernizarea sălii de spectacole, dotarea cu mobilier și dotări specifice scenei, dotarea construcției cu lift pentru persoane și decoruri și refacerea canalizării aferente ansamblului și a curții interioare.

În ceea ce privește componenta B – Reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu, sunt prevăzute reabilitări ale carosabilului pe o suprafață de 1.441 de metri pătrați, reparații capitale la trotuare pe o suprafață de 852 de metri pătrați și parcări, 433 de metri pătrați.

Andreea ȚIȚIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Iernut are viceprimar!

Sala Mică a Casei de Cultură Iernut a găzduit joi, 29 octombrie, întrunirea în ședință …