Focar de COVID-19 într-o fabrică din Sibiu Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Focar de COVID-19 într-o fabrică din Sibiu

Potrivit www.agerpres.ro, zece angajați ai unei fabrici de mobilă din județul Sibiu au fost testați pozitiv de COVID-19 și alți 47 sunt în izolare la domiciliu.

,,Vă informăm că în ceea ce priveşte situaţia epidemiologică din cadrul unei societăţi producătoare de mobilier, din judeţul Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, a înaintat către Instituţia Prefectului, raportul anchetei epidemiologice efectuate pentru focarul de infecţie depistat în data de 5 septembrie, în cadrul acestei societăţi. Conform raportului anchetei epidemiologice, focarul de infecţie a evoluat cu 10 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 (8 cazuri cu domiciliu în judeţul Sibiu, 2 cazuri cu domiciliu în judeţul Alba), având o rată de atac de 4,54%, identificate în perioada 1 – 5 septembrie. După apariţia primelor 3 cazuri s-a decis testarea a 69 de angajaţi din totalul de 220 de angajaţi. În urma testării 7 au primit rezultate pozitive”, a fost mesajul transmis de Prefectura Sibiu.

Drept măsuri, s-a dezinfectat toată fabrica și s-au identificat contacții celor care au fost testați pozitiv, pentru care s-a dispus măsura carantinării la domiciliu.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE