Home / Administratie / Investiție de 6 milioane de lei în Iernut

Investiție de 6 milioane de lei în Iernut

Distribuie

Primăria Orașului Iernut a anunțat joi, 3 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că pe platforma de achiziții SICAP a fost publicat un anunț de participare simplificat în ceea ce privește procedura de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiție ,,Reabilitare rețea distribuție apă potabilă și canalizare în cartier Mihai Eminescu Nou”, a cărui valoare estimativă este de 6.064.980,35 lei, fără TVA.

Ce prevede investiția

Execuția lucrărilor va cuprinde înlocuirea rețelei de distribuție apă potabilă din cartierul Mihai Eminescu Nou cu conducta PEHD PE100 SDR 17 De63 – De200mm, având o lungime totală de 5.377 de metri liniari și fiind prevăzută cu 37 de hidranți de incendiu, Dn100. În ceea ce privește rețeaua de canalizare, se dorește înlocuirea acestei rețele în sistem unitar, din tuburi de beton Dn300, cu un sistem de canalizare în sistem separativ, realizat cu țeavă PVC De250 mm – De315 mm, SN4, iar lungimea noului sistem va fi de 4.887 de metri liniari rețea gravitațională și va fi prevăzută cu cămine de vizitare din beton, amplasate la maxim 60 de metri unul de celălalt, la schimbarea direcției sau la schimbarea pantei canalului.

Atât noua rețea de distribuție a apei potabile, cât și rețeaua de canalizare vor realiza 315 de racorduri individuale la gospodăriile adiacente.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la semnarea contractului de lucrări și emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție pentru execuția lucrărilor este de minim 60 de luni de la data procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor și se va constitui în cuantum de 10% din prețul contractului fără TVA.

În urma anunțului de participare, data limită pentru depunerea ofertelor este 22 septembrie, ora 15.00.

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.