Luduș: Reprezentanți noi în Consiliul de Administrație al Școlii nr. 1 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Luduș: Reprezentanți noi în Consiliul de Administrație al Școlii nr. 1

Directoarea Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș, prof. Alina Șofron, și secretara șefă Carmen Ligia Golban, au solicitat Consiliului Local Luduș să desemneze trei reprezentanți ai Legislativului local pentru a face parte din Consiliul de Administrație al școlii, în anul școlar  2020-2021.

În raportul de specialitate al administratorului public al orașului, Marius Dudilă, la proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș, este prevăzut că „Având în vedere prevederile articolului 18 din Regulamentul – Cadru de organizare și funcționre a unităților de învățământ preuniversitar, aprobaat prin Ordinul nr. 5079 din 2016, articolul 96 alineatul (2), litera (c) din Legea nr. 1/2011 a Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor articolului 129, articolului 139 și articolului 196 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, propun Consiliului Local desemnarea a trei reprezentanți în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș”.

În Referatul de aprobare la același proiect de hotărâre, primarul Cristian Moldovan este de acord cu solicitarea făcută de Școala Gimnazială nr. 1 Luduș: „Față de cele expuse, raportat la prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, consider că se impune adoptarea unei hotărâri de către Consiliul Local în acest sens”.

Consilierii locali au fost de acord cu argumentele aduse și au aprobat ca profesorii Enyedi Mihai, Szekely Zoltan Levente și Carmen Petac să facă parte din Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș în anul școlar 2020 -2021.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE