Home / Administratie / Luduș: Suplimentări de sume pentru două investiții

Luduș: Suplimentări de sume pentru două investiții

În bugetul local al orașului Luduș au fost prevăzute obiectivele de investiții pentru anul 2020 cu prețurile și tarifele de la acea dată. Realitatea este alta de multe ori și din acest motiv sumele și obiectivele trebuie ajustate prin forma legală a rectificărilor bugetare făcute în timpul anului.

În acest sens, prin două referate adresate Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul primăriei orașului Luduș, administratorul public al orașului Marius Dudilă a solicitat suplimentarea obiectivului de investiții „Adăpost pentru câini” cu suma de 13.000 de lei argumentând că: „Suplimentarea sumei este necesară deoarece în suma existentă de 80.000 de lei nu au fost cuprinse cheltuielile legate de avize, dirigenție de șantier, studii de impact, cote și taxe, precum și alte cheltuieli diverse și neprevăzute”.

În legătură cu Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Marius Dudilă solicită alocarea sumei de 25.000 de lei pentru „Reparații la sistemul de canalizare al secției de Pediatrie” și totodată menționează că suma de 30.000 de lei pentru obiectivul „Confecționare foișoare” nu mai este necesară.

Cele două solicitări sunt făcute  pentru trimestrul III 2020.

Rectificarea bugetară a fost aprobată în ședința ordinară a Consiliului local de la sfârșitul lunii august 2020.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Accident în Idrifaia!

Pompierii militari de la Secția Târnăveni au fost solicitați să intervină miercuri, 28 octombrie, pentru …