Home / Administratie / Sighișoara: lucrările de modernizare a unei străzi, aproape de finalizare

Sighișoara: lucrările de modernizare a unei străzi, aproape de finalizare

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara a anunțat luni, 7 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că lucrările de modernizare a străzii Dimitrie Cantemir se apropie de finalizare.

,,Echipele au muncit susținut. Locuitorii de pe această stradă au așteptat ani de zile modernizarea acesteia. Vom continua proiectul de modernizare și a celorlalte străzi din oraș, care necesită intervenție. Realizarea proiectelor pentru modernizarea străzilor a fost întârziată de faptul că o mare parte din străzile din Sighișoara nu erau intabulate, dar am rezolvat și această problemă, de ordin cadastral, iar în perioada următoare vom demara și celelalte proiecte”, a transmis primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Lucrările au început în luna noiembrie 2019, fiind finanțate din bugetul local, iar acestea au prevăzut refacerea fundațiilor, a îmbrăcăminții asfaltice, refacerea trotuarelor, ziduri de sprijin și canalizare pluvială.

Andreea ȚIȚIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …