Home / Luduș / Luduș: distribuire de măști persoanelor defavorizate

Luduș: distribuire de măști persoanelor defavorizate

Reprezentanții Primăriei Orașului Luduș au anunțat marți, 8 septembrie, faptul că începând cu data de 9 septembrie se vor distribui măști de protecție persoanelor defavorizate care au domiciliul în orașul Luduș și care fac parte din următoarele categorii: persoane din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, persoane din familiile beneficiare de ajutor social, pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 de lei inclusiv și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestații sociale, prevăzute la articolul 42 și 58 din Legea 448/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Documentele necesare pe care persoana titulară trebuie să le prezinte pentru ridicarea măștilor de protecție sunt buletinul sau cartea de identitate în original, fiecare persoană urmând să beneficieze de 50 de măști.

Măștile se vor distribui la sediul Casei de Cultură ,,Pompeiu Hărășteanu”, pentru persoanele cu handicap și pensionari și la sediul sălii de sport (piața săptămânală), pentru persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și persoanele din familiile beneficiare de ajutor social.

Programul de distribuție va fi în zilele de miercuri, joi și vineri, între orele 8.30 – 15.00.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputat Adrian Giurgiu (USR-PLUS): “Este o datorie a fiecărui parlamentar să dea socoteală în fața alegătorilor”

Am intrat în politică, deși sunt foarte tânăr, pentru că am vrut să fiu altfel …