Raed Arafat răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi inculpat într-un dosar de corupție Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Raed Arafat răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi inculpat într-un dosar de corupție

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a postat marți, 8 septembrie, pe pagina sa oficială de Facebook, un mesaj în care răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi inculpat într-un dosar de corupție.

,,Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de către postul de televiziune România TV, prin care, pe baza unor informații care ar fi date pe surse, numele meu ar apărea în dosare de corupție instrumentate de DNA, am înaintat săptămâna trecută Direcției Naționale Anticorupție o adresă în vederea stabilirii dacă mă aflu în calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul instituției amintite anterior. Astăzi, în urma răspunsului DNA, pe care îl atașez mai jos, se constată clar că numele meu nu apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție”, a transmis dr. Raed Arafat în cadrul postării.

De asemenea, în cadrul postării, dr. Raed Arafat a ținut să mulțumească celorlalți reprezentanți media care nu au preluat aceste informații ”neprobate și neadevărate”.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE