Home / Cultură / Alter – Native: noutăți despre ediția din acest an de la Târgu Mureș

Alter – Native: noutăți despre ediția din acest an de la Târgu Mureș

Distribuie

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Scurt – Metraj ,,Alter – Native”, au transmis miercuri, 9 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că cea de-a 28-a ediție a acestui eveniment va schimba câteva detalii în ceea ce privește organizarea, pentru a se adapta reglementărilor și măsurilor impuse de situația epidemiologică.

Locația evenimentului va fi Teatrul de Vară, iar perioada în care se va desfășura este 7 – 11 octombrie. Numărul filmelor înscrise în concurs a depășit pragul de 800, iar dintre creațiile înscrise, juriul de preselecție le va alege pe cele care vor intra în programul de concurs.

De asemenea, vor fi prezente și lungmetraje, concerte, spectacole și expoziții, însă, de data aceasta, membrii juriului mare nu se vor afla la fața locului, ci vor urmări filmele și vor delibera oline.

Intrarea se va face doar pe baza biletelor de o zi, iar abonamentele pentru cele 5 zile ale festivalului nu vor fi puse la dispoziția publicului, din cauza restricțiilor.

Andreea ȚIȚIU

 

De asemenea, verificati

Elev dintr-o școală din Sighișoara, cercetat pentru lovire

Distribuie Un elev dintr-o școală din municipiul Sighișoara a ajuns la spital, după ce ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.