Iernut: Se distribuie măști persoanelor defavorizate Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Iernut: Se distribuie măști persoanelor defavorizate

Primăria Orașului Iernut a anunțat joi, 9 septembrie, faptul că începând de la data curentă se vor distribui măști de protecție persoanelor defavorizate care au domiciliul în orașul Iernut și care fac parte din următoarele categorii: persoane din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, persoane din familiile beneficiare de ajutor social, pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 de lei, inclusiv, și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestații sociale, prevăzute la articolele 42 și 58 din Legea 448/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Documentele necesare pe care persoana titulară trebuie să le prezinte pentru ridicarea măștilor de protecție sunt buletinul sau cartea de identitate în original, fiecare persoană urmând să beneficieze de 50 de măști.

Măștile se vor distribui la sediul Direcției de Asistență Socială Iernut, de pe strada Dacia Traiană, nr. 6/A, în perioada 9 – 11 septembrie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE