Home / Politic / Susținem antreprenoriatul local!

Susținem antreprenoriatul local!

Susținem antreprenoriatul local!


Prin urmare, este nu doar un obiectiv strategic, ci și o responsabilitate din partea administrației locale/ județene de a fi alături de antreprenori, prin consiliere și informare, dar și prin acțiuni de suport, precum promovarea județului și a localităților sale ca destinații turistice, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, facilitarea transferului tehnologic, promovarea producției agro-alimentare, în special a celei ecologice și valorificarea produselor prin reabilitarea piețelor agro-alimentare, derularea de programe de sprijin, prin retehnologizare, pentru creşterea competitivitățiii şi a nivelului calitativ al produselor şi serviciilor oferite etc.
#sepoate #pnl #mures #antreprenoriar #crestere #dezvoltare #competitivitate

(Material comandat de: PNL Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ioan Oltean (Cucerdea): ”Îmi doresc ca oamenii să vină din nou cu drag la Primărie”

În competiția electorală pentru conducerea Primăriei comunei Cucerdea, Partidul Social Democrat mizează pe un candidat …