Târgu Mureș: Informații despre noua ediție a Curții de Vinotecă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Târgu Mureș: Informații despre noua ediție a Curții de Vinotecă

Reprezentanții Fundației Studium – Prospero au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în perioada 17 – 19 septembrie, se va organiza o nouă ediție a Curții de Vinotecă, eveniment care se va desfășura online.

Pe parcursul celor trei seri, se vor degusta vinuri din trei regiuni viticole autohtone, după cum urmează: Vitis Metamorfosis din regiunea Dealu Mare, Domeniul Bogdan, o podgorie din regiunile dobrogene Murfatlar și podgoria lui Balla Géza, care va prezenta vinurile regiunii piemontane a județului Arad. Vinurile vor fi prezentate de înșiși reprezentanții podgoriilor, în cadrul unor degustări online, care vor avea loc în fiecare seară de la ora 19.00.

Mai multe informații despre programul evenimentului se pot găsi pe site-ul: http://www.borudvar.ro/ro, și tot de pe acest site se pot comanda selecțiile de vinuri aferente degustărilor online, care pot fi livrate fie prin serviciu de curierat, fie ridicate personal din magazinul Winebox din Promenada Mall.

Degustările online pot fi urmărite live pe pagina de Facebook a Curții de Vinotecă: https://www.facebook.com/borudvarms.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE