FOTO: Expoziția ”Dracula Dog Show” la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 447 Vizualizări

FOTO: Expoziția ”Dracula Dog Show” la Târgu Mureș

A XV-a ediție a expoziției chinologice internaționale ”Dracula Dog Show” are loc în perioada 11 – 13 septembrie, în Târgu Mureș, însă, din păcate, situația epidemiologică nu permite și accesul publicului.

În dimineața zilei de vineri, 11 septembrie, în Parcul Municipal din Târgu Mureș a avut loc o conferință de presă a Asociației Chinologice a județului Mureș, unde s-a discutat despre organizarea din acest an a acestui eveniment.

Expoziția ”Dracula Dog Show” este un brand românesc care a fost creat încă din anul 2006, iar în anii trecuți a reunit expozanți din peste 30 de țări, însă, din cauza restricțiilor din acest an, numărul de expozanți a scăzut la jumătate, fiind prezente doar șapte țări.

,,Chinologia este un cuvânt compus din două cuvinte, chinos și logos, iar asta înseamnă că este o știință, știința câinilor, iar aici există adăugarea raselor, există o selecție, o zootehnie aprofundată, iar triajul este prin expoziție și arbitraj.Încercăm să ducem expoziția și tradiția târgumureșeană mai departe cu orice preț, deoarece chinologia este o societate care trebuie să meargă mai departe”, a fost mesajul transmis de Lokodi Csaba Zsolt, reprezentantul Asociației Chinologice a județului Mureș.

Președintele Asociației Chinologice România a mulțumit Primăriei municipiului Târgu Mureș pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, întrucât asociația chinologică este o organizație non-profit, a cărei activitate este complicată fără sprijinul autorității locale.

,,Mă bucur că ne putem menține activitatea în beneficiul crescătorilor și expozanților români care au nevoie de această expoziție. Am rugat participanții să respecte distanțarea fizică, să poarte mască și să aibe grije de câinii lor în cadrul acestei expoziții. Am ținut foarte mult să nu întrerupem această tradiție, pentru că Dracula Dog Show este o expoziție de brand”, a transmis Cristian Ștefănescu, președintele Asociației Chinologice România.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE