Roxana Nemeș, concurentă la ”Bravo, ai stil!” Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2610 Vizualizări

Roxana Nemeș, concurentă la ”Bravo, ai stil!”

Târgumureșeanca Roxana Nemeș va participa, în calitate de concurentă, la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Anunțul privind înscrierea în concurs a cunoscutei soliste de muzică pop a fost făcut joi, 10 septembrie, pe pagina oficială de Facebook a show-ului.

”Ce de comentarii frumoase! Ce primire! Vă mulțumesc din suflet, că mă urmăriți și că v-a plăcut intrarea mea în competiția ”Bravo, ai stil!” Înseamnă enorm pentru mine, susținerea voastră”, a scris Roxana Nemeș pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Botezatu a apreciat prima apariție din cadrul emisiunii a solistei, apreciindu-i evoluția din ultimii ani.

”De ultima oară, când mi-ai gătit, să nu se înțeleagă greșit, la o emisiune, ai evoluat foarte mult în bine. Ai un corp foarte frumos, arăți foarte bine. Nu o să te critic foarte mult astăzi, îți spun bine ai venit”, i-a transmis Cătălin Botezatu târgumureșencei.

Solista, poreclită de presa mondenă ,,Madonna de România”, a început să cânte de la o vârstă fragedă, iar pe lângă muzică, artista s-a dedicat și baletului, activând până la vârsta de 15 ani în cadrul ansamblului de balet ,,Mini – Arabesque” din Târgu Mureș. Single-ul care i-a adus succes se numește ,,Give me a little more”, a cărui videoclip a fost filmat în numeroase locuri pitorești din România.

Andreea ȚIȚIU

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE