Școli din Mureș, fără autorizație sanitară de funcționare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Școli din Mureș, fără autorizație sanitară de funcționare

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș, dr. Iuliu Moldovan, a anunțat joi, 10 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că până la data curentă 22 de unități de învățământ din județul Mureș nu dețineau autorizație sanitară de funcționare.

”22 de unități de învățământ nu aveau autorizația sanitară de funcționare până acum. Și înainte de COVID nu aveau. Am făcut vizite în teritoriu și am luat legătura cu toate aceste unități de învățământ, inclusiv cu primarii, cu conducerea localităților respective, astfel încât să găsească soluții ca până luni, până în 14, să asigure acele condiții de apă și grup sanitar în școli. Majoritatea au găsit soluții și sper și cred că luni vor avea. Fiecare școală și-a asumat și până acum funcționarea, că au avut autorizație, că n-au avut. Acele școli au funcționat și până acum”, a declarat dr. Iuliu Moldovan.

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, și-a exprimat încrederea că problemele din cele 22 de unități de învățământ vor fi remediate în timp foarte scurt.

”Sunt 22 de unități de învățământ din 9 localități. Am discutat personal cu fiecare primar. Nu va exista unitate de învățământ care să nu aibă acces la apă potabilă și la grup sanitar”, a precizat Mara Togănel.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE