Puncte pentru mureșene în Liga a III-a Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 630 Vizualizări

Puncte pentru mureșene în Liga a III-a

Dintre cele cinci partide ale etapei inaugurale din seria 9 a Ligii a III-a de fotbal gazdele au obținut puncte doar în cele două jocuri disputate pe teren propriu de formațiile mureșene. La Ungheni, nou promovata Unirea 2018 s-a impus cu 2-1 în fața echipei CS Hunedoara. Raul Iliescu a deschis scorul în minutul 59 pentru echipa antrenorului Adrian Pop, iar Sebastian Bucur a înscris în minutul 75 golul victoriei,  după ce hunedorenii egalaseră în minutul 63 prin Flavius Iacob. A doua echipă mureșeană din serie, Avântul Reghin a obținut un singur punct, încheind la egalitate jocul cu formația Industria Galda (județul Alba), scor 0-0.

În celelalte trei întâlniri din serie s-au impus vizitatoarele: Sănătatea Cluj – Unirea Dej 0-3, Unirea 1924 Alba Iulia – CSO Cugir 1-4 și CS Ocna Mureş – Sticla Arieşul Turda 0-2.

În urma acestor rezultate, etapa a doua se anunță una foarte atractivă. Toate cele trei formații victorioase în deplasare vor întâlni pe teren propriu echipe care au obținut puncte în prima rundă. Avântul Reghin va evolua la Turda, Unirea Ungheni la Cugir, iar Unirea Dej va primi vizita celor din Galda, singura cu două deplasări în primele două etape.

Unirea, pe două fronturi

După această etapă, miercuri, 23 septembrie se vor disputa jocurile din cadrul fazei a doua a Cupei României, ediția 2020-2021, fază în care este calificată și Unirea Ungheni. Formația mureșeană a reușit acest lucru după ce a învins Sticla Arieșul Turda cu scorul de 4-1 pe teren propriu în prima fază, adversara reghinenilor din etapa viitoare. Partidele s-au disputat la mijlocul săptămânii trecute, iar Unirea și-a asigurat calificarea încă din prima repriză. Mureșenii aveau 4-0 la pauză prin dublele lui Raul Iliescu (minutele 21 și 40) și Bodor György (31 și 38), golul oapeților fiind reușit în minutele  de prelungiri.

În prima fază s-au disputat 21 din cele 30 partide programate, restul fiind anulate din diverse motive (nerespectarea protocolului medical din pandemie sau retrageri). În această fază trebuiau să joace 24 de echipe care îndeplineau condițiile de participare, desemnate de AJF-uri și alte 36 din sezonul recent încheiat al Ligii 3.

A doua echipă mureșeană participantă, Avântul Reghin a cedat cu 0-2 în deplasarea la AFC Odorheiu Secuiesc. Tragerea la sorți a fazei a doua nu a fost efectuată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE