FOTO: Sponsorizare Romgaz pentru Spitalul de Urgență din Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

FOTO: Sponsorizare Romgaz pentru Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a transmis luni, 14 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că instituția a primit de la SNGN Romgaz SRL, o sponsorizare de 500.000 de lei, care a avut ca destinație dotarea cu aparatură și instrumentar medical a Secției Clinice Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

,,Mulțumesc companiei Romgaz pentru sponsorizarea consistentă pe care au făcut-o Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pentru interesul pe care l-au manifestat de a veni în sprijinul micilor pacienți. Este un gest lăudabil ca o mare companie să se implice activ în sprijinirea posibilității de a oferi pacienților servicii medicale la standarde de înaltă calitate”, a transmis managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, dr. Claudiu Puiac.

Din fondurile primite de la Romgaz, s-au achiziționat următoarele echipamente medicale: 10 paturi pediatrice electrice, 20 de paturi pediatrice mecanice, 11 noptiere cu măsuță atașată, 5 pulsoximetre, un sistem Holter de pH-metrie esofagiană și impedantă, un cateter esofagian solid state cu 36 de canale și senzori direcționali, un sistem manometrie digestivă de înaltă rezoluție, un cateter anorectal solid state cu 8 canale, senzori circumferențiali și cu balon, un analizator gastric plus gastrolyzer, configurație completă, 5 perfuzomate, 5 infuzomate și cablu pentru accesorii aparatură Olimpus.

Această aparatură este utilă în stabilirea diagnosticului și a monitorizării afecțiunilor digestive la copil, precum și pentru monitorizarea afecțiunilor respiratorii acute ale copilului, tratamentul sistemic în patologia pediatrică.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE