Optimism la Școala din Gornești Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 312 Vizualizări

Optimism la Școala din Gornești

Școala Gimnazială ”Teleki Domokos” din comuna Gornești își va deschide luni, 14 septembrie, porțile pentru un nou an școlar, prilej pentru conducerea școlii în frunte cu directorul școlii, prof. Antal Levente M., să adreseze un mesaj părinților.

„Vestea despre anul școlar care debutează, despre grădinițele și școlile care își deschid porțile pentru elevi este una care sună cât se poate de familiar și cunoscut în septembrie. Trebuie totuși să conștientizăm din timp faptul că această deschidere de porți va fi alta decât cele de până acum: accesul exclusiv al elevilor și angajaților grădiniței/ școlii, cunoașterea și respectarea regulilor și normelor de igienă și prevenire a răspândirii virusului, a măsurilor stricte concretizate prin purtarea obligatorie a măștii de protecție, de distanțare fizică și igienă strictă, este condiția desfășurării procesului instructiv-educativ la școală, cu prezența fizică a elevilor și profesorilor. Toți cei implicați în acest proces, dascăli și personal auxiliar, elevi și părinți, precum și întreaga comunitate suntem responsabili pentru cunoașterea și respectarea acestor reguli contribuind -poate- astfel la scurtarea acestei perioade grele, precum și la evitarea contaminării chiar și a unui membru al comunității”, a precizat directorul Școlii Gimnaziale ”Teleki Domokos”.

Potrivit acestuia, condițiile pentru noul an școlar sunt cât se poate de propice desfășurării în bune condiții a procesului educațional.„Școala Gimnazială ”Teleki Domokos” asigură un mediu curat, igienic pentru desfășurarea optimă a procesului educațional. Acestei munci cu care toți angajații instituției noastre s-au pregătit pentru primirea elevilor trebuie să i se alăture disciplina elevilor, astfel încât cu răbdare, atenție și răspundere – cu mari eforturi- dar putem continua anii de grădiniță și de școală. Educatori, învățători și diriginți stau la dispoziția părinților și a elevilor cu toate informațiile necesare, fiind necesar ca acestea să fie luate la cunoștință, să fie învațate și puse în aplicare. Scopul nostru comun este educarea copiilor în sănătate și siguranță, punerea bazelor vieții lor mature prin cunoaștere și putere sufeletească. Prin respectarea regulilor, sprerând într-o bună colaborare, fiind convinși că fiecare dintre noi crede și luptă pentru acest scop comun, cu fața acoperită, dar cu ochii larg deschiși spre lume, curioși, dar mai ales zâmbitori putem porni în noul an școlar”, se precizează în mesajul adresat părinților de către prof. Antal Levente M.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE