Petru Togănel (Ceuașu de Câmpie): “Îmi doresc să îi ajut în continuare” Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 610 Vizualizări

Petru Togănel (Ceuașu de Câmpie): “Îmi doresc să îi ajut în continuare”

Viceprimar al comunei Ceuașu de Câmpie, Petru Togănel, își dorește să ducă bun sfârșit proiectele de modernizare începute în această legislatură. Finalizarea acestora și dezvoltarea unora noi sunt câteva din prioritățile sale înscrise în programul său de candidatură la funcția de primar al comunei Ceuașu de Câmpie din partea Partidului Social Democrat.

De profesie electromecanic, Petru Togănel, viceprimar al comunei Ceuașu de Câmpie în mandatul 2016-2020, s-a născut în 8 august 1957 pe raza comunei. Tot aici s-a căsătorit, fiind tată a doi copii și bunic, cu doi nepoți.

S-a înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Ceuașu de Câmpie din partea Partidului Social Democrat deoarece își dorește ca aceasta să fie una de secol XXI.

“În primul și în primul rând îmi doresc să modernizăm comuna noastră. Primele mele proiecte vizează introducerea rețelei de canalizare și asfaltarea drumurilor. Din păcate, pentru cei 18 de km de canalizare trebuie relicitat. Apoi avem două proiecte pentru asfaltare, în Voiniceni, aproape 6 km, iar în Ceuașu, Câmpenița, Porumbeni și Herghelia – alți 6,8 km”, explică Petru Togănel de ce își dorește mandatul de primar pentru noua legislatură.

Pe lângă partea de infrastructură de canal și cea rutieră, un punct de interes și, în același timp, o prioritate în mandatul 2020-2024 pentru Petru Togănel, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Ceaușu de Câmpie, sunt modernizarea unităților de învățământ. Astfel, două școli din Voiniceni și Săbed, fiecare cu 80 de copii, sunt prinse în proiect pentru reabilitare.

“Eu îmi doresc să reușim să finalizăm aceste proiecte și să dezvoltăm și altele, cum ar fi modernizarea drumurilor agricole, a podurilor, podețelor, rigolelor din comună”, mai subliniază Petru Togănel.

“M-am născut aici, m-am zbătut pentru fiecare sat, fără să fac nicio  diferență între locuitori, fără să fac nicio diferență între cele opt sate ale comunei. Îmi doresc să îi ajut în continuare. Dumitrița Gliga este o doamnă minunată, un om extraordinar care poate să facă ceva pentru județul Mureș”, a mai transmis Petru Togănel.

Investiții în comuna Ceuașu de Câmpie în guvernarea PSD (2016-2019):

– Valoarea totală a proiectelor de investiții: 11.202.013,80 lei.

– Modernizare drum comunal DC 144 Săbed (DN15E) – Bozed, comuna Ceuașu de Câmpie; Valoarea investiției: 1.810.485,83 lei; Sursa de finanțare: PNDL 1; Finalizat în 2016.

– Înființare rețea de canalizare menajeră în localitățile Cîmpenița, Ceuașu de Câmpie, Voiniceni; Valoarea investiției: 4.474.941,74 lei; Sursa de finanțare: PNDR.

– Dotarea căminelor culturale din comuna Ceuasu de Câmpie; Valoarea investiției: 470.446,23 lei; Sursa de finanțare: PNDR.

– Extindere rețea de alimentare cu apă în localitățile Herghelia, Culpiu și Bozed, comuna Ceuasu de Cimpie; Valoarea investiției: 4.446.140,00 lei; Sursa de finanțare: PNDL 2.

(Material comandat de: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200019 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE