Home / Business / Raportul Administrativ Serv Luduș, aprobat

Raportul Administrativ Serv Luduș, aprobat

Societatea Administrativ Serv Luduș SRL, având ca unic asociat Orașul Luduș, prin Consiliul Local a fost constituită  prin Hotărârea Consiliului Local nr. 174/2017 și la articolul 6.4 din Actul constitutiv este prevăzut că „Societatea va întocmi situații financiare și contul de profit și pierderi, va ține evidența activităților economico-financiare, conform dispozițiilor legale în materie”.

Conform acestei prevederi, SC Administrativ Serv Luduș SRL prin Liviu Vasile Popa, președintele Consiliului de Administrație, a înaintat spre dezbaterea și aprobarea Legislativului local Hotărârea nr. 7/17 august 2020 și raportări contabile semestriale la 30 iunie 2020 care cuprind formularele F10, F20 și F30. În referatul de aprobare privind Raportul contabil depus de societatea Adminsitrativ Serv Luduș SRL, primarul Cristian Moldovan a constatat că acesta „a fost întocmit în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 a societăților comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prevederile Legii nr. 82/1991 a contabilității, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prevederile OMFP 470/11 ianuarie 2018 – privind principalele aspecte legate de întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale și a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice, precum și pentru modificarea și completarea unor reglementări contabile”.

Prezentat în ședința Consiliului Local din luna august, Raportul contabil a fost aprobat de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Mesajul noului primar Soós Zoltán

Candidatul independent Soós Zoltán a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș …