Conducerea Azomureș, întâlniri cu candidați la Primăria Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 431 Vizualizări

Conducerea Azomureș, întâlniri cu candidați la Primăria Târgu Mureș

Biroul de presă al companiei Azomureș a transmis miercuri, 16 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că conducerea Azomureș a finalizat seria de întâlniri pe care le-a avut cu persoanele publice care s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria Târgu Mureș și care au acceptat invitația managementului, demersul fiind inițiat de directorul general al companiei, Harri Kiiski, și se înscrie în strategia Azomureș de a oferi deschis și transparent informații despre activitatea combinatului, deoarece comunitatea locală, reprezentată în urma scrutinului din 27 septembrie de unul dintre acești candidați, este un partener activ al companiei.

,,Am avut un dialog deschis cu reprezentanții comunității locale și mă bucur că am avut oportunitatea de a prezenta rezultatele pe care le-am înregistrat. Azomureș a făcut progrese importante în ultimii ani, grație investițiilor pe care le-a realizat odată cu apartenența la grupul Ameropa. Sunt conștient că istoria nu este de partea noastră, au fost ani în care lipsa de transparență a creat diverse legende, dar pot să îi asigur pe târgumureșeni că astăzi, Azomureș, este o companie modernă care respectă regulile europene de funcționare”, a declarat Harri Kiiski, directorul general al Azomureș.

Candidaților le-au fost prezentate informații în ceea ce privește aspecte generale ale companiei, rezultatele înregistrate în urma investițiilor din perioada 2012 – 2016 în ceea ce privește mediul înconjurător, performanța în ceea ce privește siguranța ocupațională și de proces, dar și comunicarea și importanța Azomureș pentru agricultura românească.

,,Directorul general Harri Kiiski a răspuns tuturor întrebărilor adresate de candidați, întrebări în legătură cu performanțele de mediu, sănătatea cetățenilor din Târgu Mureș, poluarea fonică, personalul companiei și altele. În legătură cu nivelul de zgomot ambiental în anumite momente de pornire/oprire a unor instalații s-a explicat modul în care instalațiile de pe platformă funcționează în mod continuu, cu excepția opririlor pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță tehnică sau a celor neprogramate”, se menționează în comunicat.

Rezultatele înregistrate în urma investițiilor din perioada 2012 – 2016, au fost prezentate în spațiul public de către Azomureș, în ultimele luni, arătând o reducere semnificativă a impactului asupra mediului înconjurător, iar modernizarea unor echipamente din cadrul instalațiilor de producere a îngrășămintelor pentru agricultură, permit în momentul de față funcționarea în condiții de siguranță pentru comunitate și mediu.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE