3 victime după ce un autoturism a fost scăpat de sub control Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

3 victime după ce un autoturism a fost scăpat de sub control

Potrivit www.agerpres.ro, un bebeluș de nouă luni aflat în cărucior, mama lui, în vârstă de 31 de ani și o altă femeie în vârstă de 66 de ani au fost loviți joi, 17 septembrie, de un autoturism scăpat de sub control, în localitatea Șieuț din județul Bistrița – Năsăud.

,,Conform primelor verificări, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 42 de ani, din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Şieuţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, unde a acroşat şi accidentat trei persoane care se aflau pe trotuar şi s-a răsturnat. Persoanele accidentate au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani şi copilul ei de nouă luni care se afla în cărucior şi o altă femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița – Năsăud.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest însă rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE