Home / Administratie / Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în Sighișoara

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în cursul aceleiași zile, primarul municipiul Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean, a fost pe șantierul deschis de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, unde a avut discuții cu executantul lucrărilor, dar și cu locuitorii străzii.

Aceste lucrări fac parte din proiectul ”Extindere rețea canalizare în Municipiul Sighișoara, pachet 2, pe străzile Zugravilor, Livezilor, Izvorului și Barbu Ștefănescu Delavrancea.”

,,Pe aceste străzi din municipiu, lipsite de canalizare, se introduc canale colectoare și se crează racordurile de canalizare la utilizatorii finali, urmând ca la finalul lucrărilor să fie realizată și asfaltarea acestor străzi. Proiectul prevede pentru strada Barbu Ștefănescu Delavrancea introducerea unei conducte de canalizare menajeră pe o suprafață de 491 de metri și a 22 de racorduri la imobilele de pe traseu”, se menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Aleșii locali din Petelea, învestiți oficial

Consiliul Local al comunei Petelea a fost învestit oficial în funcție miercuri, 21 octombrie, cu …