Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în cursul aceleiași zile, primarul municipiul Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean, a fost pe șantierul deschis de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, unde a avut discuții cu executantul lucrărilor, dar și cu locuitorii străzii.

Aceste lucrări fac parte din proiectul ”Extindere rețea canalizare în Municipiul Sighișoara, pachet 2, pe străzile Zugravilor, Livezilor, Izvorului și Barbu Ștefănescu Delavrancea.”

,,Pe aceste străzi din municipiu, lipsite de canalizare, se introduc canale colectoare și se crează racordurile de canalizare la utilizatorii finali, urmând ca la finalul lucrărilor să fie realizată și asfaltarea acestor străzi. Proiectul prevede pentru strada Barbu Ștefănescu Delavrancea introducerea unei conducte de canalizare menajeră pe o suprafață de 491 de metri și a 22 de racorduri la imobilele de pe traseu”, se menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE