Home / Mica publicitate / Anunț de licitație

Anunț de licitație

Subscrisa RomInsolv SPRL, administrator judiciar al CONDMAG SA, societate în reorganizare, vinde prin licitație publică online următoarele bunuri: spațiu de producție cu sediu administrativ și teren, Str. Gării Nr.15, Mediaș (prețul de pornire al licitației pentru această proprietate este de: 1.100.700 Euro +TVA); spațiu industrial cu teren de 5.974 mp situate în Str. Gloria Nr.10, Mediaș (prețul de pornire al licitației pentru această proprietate este de: 478.800 Euro +TVA), spațiu producție, sediu administrativ și teren 17.000 mp, Str. Stadionului Nr.187, Mediaș (prețul de pornire al licitației pentru această proprietate este de: 889.000 Euro +TVA); teren sport de 10.776 mp, vestiare și platformă betonată, Str. Topârceanu Nr.15, Mediaș (prețul de pornire al licitației pentru această proprietate este de: 351.000 Euro +TVA); construcții industriale situate în Str. Vămii Nr.1, Mediaș (prețul de pornire al licitației pentru această proprietate este de: 37.800 Euro +TVA). Licitațiile individuale organizate pentru bunurile menționate vor avea loc pe site-ul www.fairsolve.com. Pentru informații suplimentare privind orice aspect legat de licitații, vă rugăm să ne contactați doar la adresa de e-mail: valorificari@rominsolv.ro.

 

 

Citeste si:  Anunț începere proiect - ”Centru de transfer tehnologic pentru aplicații în inovare medicală în cadrul entității Clinical Research & Innovation SRL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț concurs – Comuna Ațintiș

Distribuie pe FacebookCiteste si:  Anunț începere proiect - ”Centru de transfer tehnologic pentru aplicații în …