Home / Politic / Nu vă irosiți votul! OFICIAL: NUMAI Theodora Benedek POATE CÂȘTIGA ÎN FAȚA LUI Soós Zoltán

Nu vă irosiți votul! OFICIAL: NUMAI Theodora Benedek POATE CÂȘTIGA ÎN FAȚA LUI Soós Zoltán

Toate sondajele arată că Theodora Benedek este singurul candidat care poate câștiga în fața lui Soós Zoltán! Alegerile se organizează ÎNTR-UN SINGUR TUR! Nu veți mai putea vota o data și nu veți putea alege între doi candidați, așa cum a fost la alte alegeri locale. Primarul Târgu Mureșului va fi ales în 27 septembrie!
Sondajul realizat de institutul național de sondare a opiniei publice Novel Research arată că bătălia finală pentru scaunul de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile locale din 27 septembrie se dă între primii doi clasați: candidatul independent susținut de UDMR și partidele maghiare afiliate – Soós Zoltán și candidatul Partidului Național Liberal – Theodora Benedek.
Conform sondajului, Theodora Benedek obține 30% din totalul numărului de respondenți de etnie română și este singurul candidat cu șanse reale de a-l învinge pe Soós Zoltán în această competiție electorală.
Theodora Benedek este urmată de Marius Pașcan cu 22% și de Claudiu Maior, cu 17% din totalul respondenților de etnie română cu opțiune clară de vot, procente care nu îi pot ajuta pe niciunul dintre cei doi să câștige Primăria Târgu Mureș.
De asemenea, există un procent mare de nehotărâți, care au declarat în cadrul sondajului că vor participa la vot, dar nu și-au definit încă opțiunea.
Primarul municipiului Târgu Mureș va fi ales în urma unui singur tur de scrutin și este clar că lupta se dă între primii doi clasați: Soós Zoltán și Theodora Benedek.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sava Negrean Brudașcu, cap de afiș de 1 Decembrie, la Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni organizează miercuri, 1 decembrie, de la ora 11.00, în fața statuii Lupa …