Home / Politic / Theodora Benedek a primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei

Theodora Benedek a primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei

Distribuie

Se spune că dreapta este simbolul binecuvântării dumnezeieşti, pentru că mereu părinţii şi bunicii își binecuvântează copiii şi nepoţii cu mâna lor dreaptă. Mântuitorul Iisus Hristos a binecuvântat şi Şi-a pus mâinile pe bolnavi și El a poruncit ucenicilor să facă şi ei asemenea, în numele Sfintei Treimi.

 

Învățăturile din bătrâni ne amintesc că atunci când preotul binecuvântează şi pune mâinile pe capul creştinului, se obţin liniştea şi pacea sufletească şi trupească.

Iar binecuvântarea pe care preotul sau arhiereul o dau cu semnul Crucii este expresia bunei voințe, întru Hristos și pentru Hristos, pe care Dumnezeu o arată omului.

Cu aceste gânduri curate am fost în orașul Marii Uniri, acolo unde am primit binecuvântarea Înalt Presfințitului Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

În aerul curat de septembrie al Cetății Alba Iulia, am mai aflat încă o dată că nimic nu face creştinul ortodox fără binecuvântare. Totul este cu binecuvântare și orice început se ia cu binecuvântare.

Dumnezeu să ne ajute!

Theodora Benedek

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre situația jalnică a clădirii Colegiului Național „Unirea”, la întâlnirea Ministrului Educației cu directorii de școli

Distribuie Ligia Deca, Ministrul Educației, a participat la o ședință de lucru cu directorii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.