Home / Administratie / Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere, marcată la Sighișoara

Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere, marcată la Sighișoara

Distribuie

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 17 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că în data de 17 septembrie se sărbătorește ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere, iar cu această ocazie, Biroul Rutier al Poliției Sighișoara, împreună cu Primărie municipiului, au organizat o acțiune prin care au distribuit materiale informative participanților la trafic, cu mesaje preventive pentru siguranța în trafic și protejarea vieții, implementând la nivelul Sighișoarei proiectul EDWARD – European Day Without A Road Death/Ziua europeană fără niciun incident rutier mortal.

În perioada 16 – 22 septembrie, la nivel european se derulează acțiuni în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, iar printre recomandările transmise de polițiștii sighișoreni s-au aflat: ,,Viteza ucide! Familia te așteaptă acasă!”, ,,Alcoolul distruge vieți! Nu-l urca la volan!”, ,,Fii prudent la pietoni!” și ,,Ai grijă să nu traversezi spre moarte!”

Andreea ȚIȚIU

Foto: Primăria Municipiului Sighișoara

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.