Mureș: Percheziții într-un dosar penal de furt calificat! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2611 Vizualizări

Mureș: Percheziții într-un dosar penal de furt calificat!

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat 8 percheziţii domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat. Trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

”La data de 17 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au desfăşurat 8 percheziţii domiciliare, pe raza județului Mureș, la locuințele a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, precum și la alte locații de interes operativ. În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că în cursul lunilor martie și mai 2020, doi bărbați, de 36, respectiv 49 de ani, ambii din municipiul Târgu-Mureș și o femeie, de 53 de ani, din comuna Iclănzel, ar fi pătruns în interiorul a patru imobile de pe raza municipiului Târgu Mureș și a comunei Sângeorgiu de Mureș, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, precum și alte bunuri”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, în urma descinderilor la locațiile percheziționate au fost identificate sume de bani, bijuterii, precum și alte bunuri, posibil a proveni din comiterea de infracțiuni, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

”Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 40.000 de lei, acesta fiind recuperat parțial, în proporție de 25%. În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 18 septembrie a.c, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale”, se menționează în comunicat.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiuni au participat și specialiști criminaliști, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și ai Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE