Home / Primaria Targu Mures / Târgu Mureș: Anunț pentru solicitanții de subvenții de la bugetul local în baza Legii 34/1998

Târgu Mureș: Anunț pentru solicitanții de subvenții de la bugetul local în baza Legii 34/1998

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș aduce la cunoștință asociațiilor, fundațiilor și cultelor recunoscute în România, acreditate ca furnizori de servicii sociale potrivit legii că până în data de 30 septembrie 2020, orele 12.00, documentația de solicitare a subvenției de la bugetul local al Municipiului Târgu Mureș, pentru anul 2021 se depune la sediul Direcției de Asistență Socială, strada Gheorghe Doja nr. 9.

Selecția are loc în baza prevederilor Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică care înființează și administrează unități de asistență socială, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârea Guvernului nr. 1153/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 34/1998.

Documentația de solicitare a subvenției va conține următoarele:

a) cererea de solicitare a subvenţiei, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, din Hotărârea Guvernului 1153/2001, în 3 exemplare;

b) ultimul bilanţ contabil înregistrat la administraţia financiară municipală;

c) balanţa contabilă de verificare din luna anterioară depunerii documentației;

d) certificat de atestare fiscală eliberat de organul fiscal local;

e) certificat de atestare fiscală eliberat de organul fiscal central;

f) licența de funcționare pentru serviciile sociale pentru care se solicită subvenția.

Documentația de solicitare a subvenției se înaintează în plic închis și se înregistrează la registratura Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, telefon 0365-430.859, interior 108, și pe adresa de e-mail: social2@tirgumures.ro.

(www.tirgumures.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ale polițiștilor în stațiile de cale ferată și în trenuri

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …